AKTUELNO

Đoganijeva je priznala da Gastoz nije prolazna faza u njenom životu.

Voditelj Milan Milošević je večeras ušao na velelepno imanje u Šimanovcima, a razlog njegove posete stanarima Bele kuće su bili intervjui koji je vodio sa zadrugarima. Njegova prva sagovornica bila je Luna Đogani.

Blogerka je sa voditeljem pričala o današnjoj raspravi sa Markom Miljkovićem zbog rođendanske čestitke koju je dobila kada joj je on prebacivao i posumnjao da ju je dobila od nekog muškarca.

Foto: TvPink Printscreen

Da, ja sam u šoku. U kutiji gde je bila moja šminka bila je čestitka gde piše "Volim te slatkišu". Ja znam da sam to srce videla kada sam gledala poklone. On je konstruisao da sam ja to sakrila od njega. To me je začudilo. On nikada nije ljubomorisao. Ja sam tražila tu čestitku gde to piše i ta dva srca i ja to nisam mogla da nađem. Ja sam dobila to od grupe fanova koji su mi poslali naše zajedničke slike - pričala je Luna, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Kada se ovo desilo zapitala sam da li je moguće da me je posumnjao u mene. Zabolelo me je što je posumnjao da bih ja nešto od njega sakrila. Teorija zavere je u njegovoj glavi - dodala je Đoganijeva.

Luna je pre nekoliko dana priznala da je imala seksualne odnose sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i da on zauzima posebno mesto u njenom životu, zbog čega joj je Marko i te kako zamerio, a onda je blogerka otkrila zbog čega je njega to povredilo, a bio je upoznat sa njihovim odnosom.

Meni bi bilo neprijatno da se ja družim sa Gastozom, a da sam sa Markom. Postojalo je tu nešto više. Što se tiče Dragane, ja ne bih volela da se on druži sa njom, jer mu se sviđala, isto tako sa Majom, jer je imao sa njom odnose. Kada sam ja rekla da je on zauzeo posebno mesto u njegovom životu, to mu je zasmetalo, jer je shvatio da on nije bio prolazna faza. To ne mogu da objasnim. To je neko ko je bio kraj mene prvenstveno kao čovek, pa onda sve ostalo. Marko je neko ko mnogo dobro utiče na mene, Marko je jedini čovek koji je posle onog uspeo da mi vrati osmeh na lice - pričala je Luna.

Foto: Printscreen YouTube/Gasttozz

Đoganijeva se tokom ovog intervjua osvrnula i na bivšeg dečka Slobu Radanovića, pa ga uporedila sa Markom i istakla je da sa njim ima mnogo zdraviju vezu.

To je istina, mogao je da bude srećan. Što se tiče ljubavi, tu sam čista. Imam samo jednu emociju, a to je da sam besna. Kad pomislim na tu situaciju i dalje sam ljuta. Bilo mi je na početku veoma čudno kada se probudim. Nikad neću moći da uporđujem te dve veze. Bila sam bolesno zaljubljena. Ovo je nešto zdravije, normalnije, veza u kojoj mogu da budem ja - objasnila je ona, a onda priznala da može sebe da zamisli u braku sa Miljkovićem:

Foto: Pink.rs

Ja sam još uvek zelena. Nisam ja još za brak. On misli da sam se šalila. Kad bi bilo vreme da se udam, ja bih se udala za njega. On je baš za to, ne guši me, ne priča mnogo - pričala je Luna, a onda objasnila da smatra da najveći pik na nju ima Stanija Dobrojević:
Ne mislim da joj se dopada Marko, ali mislim da igra igru. Ja se gadim na te prljave igrice. Ona mene ne može da gleda. Zato se ona udružila sa Majom i Marijanom, pa me peckala. Definitvno im nije bilo drago što sam ja sa Markom, ni Maji, ni Marijani, a ni Dragani. Ja znam da joj se on sviđao - ispričala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je istakla da joj je veoma žao zbog situacije u kojoj se našla Sanja Stanković, gde ju je Zorica Marković uvredila rekavši joj da je prostitutka, a da je prvi ovu glasinu pustio Marko.

To sam mu baš zamerila. Najveća je uvreda za ženu reći da je prostitutka. Žao mi je što se sve ovo Sanji dešava - rekla je Luna.

Luna je otkrila Marku da joj je on priznao da bi nju mogao da zamisli kao majku svoje dece i da joj je zbog toga veoma drago.

Ja sam njega pitala da li bi on mene mogao da zamisli kao majku svoje dece i on meni nije hteo da odgovori, ali mi je ispod pokrivača rekao da bi mogao da me zamisli kao majku svoje dece, ali ne sada, nego kada budemo sigurni u našu vezu. Njemu se sviđa što sam ja posvećena svojoj porodici i baš mi je drago što mi je rekao da bi voleo da budem majka njegove dece - priznala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ULAZAK OVE OSOBE U ZADRUGU 2 PREVRNUĆE BELU KUĆU NAOPAČKE: Večeras zadrugare očekuje veliko IZNENAĐENJE, ovome se definitivno NIKO NIJE NADAO! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'