AKTUELNO

Ovo priznanje svi su čekali!

Ana Korać i David Dragojević ovog popodneva su gosti na radiju "Amnezija", a ovom prilikom oni su otkrili nove detalje o njihovom odnosu. Njih dvoje su priznali da sve više prijaju jedno drugome, a onda je usledilo nešto što je mnoge iznenadilo.

Bora Santana i Bane Čolak hteli su da saznaju kada će doći do poljupca između Ane i Davida.

Videćemo da li će biti poljupca, kada će doći do toga. Uvek mi prija njen pogled. Video sam taj iskren pogled i pogledam u nju i bude mi lakše - odgovorio je kroz osmeh David.

Foto: TvPink

Ti nisi u braku, samo si veren. Ti kad bi imao nešto sa Anom, ti bi raskinuo verdibu. Da li misliš da će te narod osuditi kada uđeš sa Anom u vezu? – upitao je Bora.
Ja sam pokušavao Sandri da skrenem pažnju mnogo puta, prebacivao sam joj neke stvari, nisam više znao šta da radim. Kad se desilo šta se desilo, Ana me je digla i vratila na stare staze. To što mi je falilo, Ana mi je pružila - bio je iskren Dragojević.
Koliko ti se sviđa Ana od 1 do 10? - upitao je Bora.

Foto: TvPink

Njih dvoje su prećutali odgovor, ali su bacili kosku jedno drugome, pa je Bane prokomentarisao "bacili su dve petice, to je deset".

PROČITAJTE JOŠ: Još jedno izdanje radija 'Amnezija' je počelo, BORA I BANE SPREMNI DA IZNESU SVE TAJNE ZADRUGARA! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo i šta je još ispričao, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'