AKTUELNO

Ovo su svi čekali!

Ulazak Kije Kockar u rijaliti Zadruga potpuno je poremetio odnos Lune Đogani i Slobe Radanovića. Iako su još uvek zakonski u braku, osećanja Kije i Slobe jedno prema drugom su se očigledno ugasila, ali provokacije neće skoro. Međutim, kako je Kija ostvarila romansu sa izvesnim Andrijom, svi su čekali da vide kakva će biti reakcija mladog pevača kad za to sazna.

Tokom večeri, novinari su dobili priliku da zadrugarima postavljaju pitanja, te su tako upitali Kiju šta joj je "Andrija iz Budve", ako je Luna Slobina ljubavnica:

Andrija iz Budve je moja ljubav. Zakonski gledano da, on jeste moj ljubavnik - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je takođe dodala da ne bi nikad oprostila Slobi:

Ne bih mu oprostila sigurno, mene Sloba ne zanima, meni su emocije hirurškim rezom odstranjene kad mi je uradio to što je uradio. Ja Andriju ne smatram ljubavnikom, sve je počelo kad je Sloba uradio ono što je uradio - rekla je ona.

Nakon ove njene izjave, nadovezao se Sloba koji je odgovorio na to što njegova još uvek zakonita supruga ima dečka:

Iskreno sad mi je malo lakše. Samim tim što ima dečka sa kojim je srećna, meni je drago da je to sve mogla lakše da preboli. Mislim da nećemo ostati klasični neprijatelji. Ali ne dovodim u pitanje da sam ja za sve kriv.

Foto: TvPink Printscreen

Inače, ranije tokom dana, Kija je pričala o svom dečku, nakon čega je Sloba otrčao kod Lune i rekao šta je saznao! On je ispričao da je sadašnji dečko njegove supruge bio u njenom društvu na jednom njegovom nastupu, te da je znao da su imali nešto i pre nego što su njih dvoje otpočeli vezu.

PROČITAJTE JOŠ: NISMO GA TAKVOG ZNALI: Nakon ovih KRISTININIH reči o Slobi, Teodora i Anđelo ostali u šoku! (VIDEO)

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videima ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'