AKTUELNO

Kada je čula pitanje, odlepila je!

Turbulentna noć je iza zadrugara, a sada je vreme da se stvari ,,pročešljaju". Emisija ,,Pretres sa Milanom Miloševićem" protekla je veoma burno, a mnoge maske su pale.

Voditelj Milan Milošević objasnio je da tokom prošle noći Miljana Kulić bila u prisnom odnosu sa Banetom Čolakom. Naime, on je nju masirao, pa s obzirom na to da je Miljana zamerila svom dečku, Lazaru Čoliću Zoli sličan odnos sa Minom Vrbaški, čekala se njegova reakcija.

Bane ustani, ko je koga zvao u toalet, ti Miljanu ili ona tebe – upitao je Milan.

Foto: TvPink

Ja sam ušao u toalet i Miljana je ušla sa mnom i pitala me što sam bio u zatvoru. Ja sam nju masirao u tuš kabini, ali ja nju stalno masiram. Miljanu još od prethodne sezone masiram, to Zola zna, dečko nema problem sa tim – izjavio je Bane, koji se prvobitno pravio da se ne seća.
Niko nikoga nije zvao, ja sam sa Zolom bila u krevetu, nisam bila promiskuitetno obučena. Otišla sam za Banetom, jer je on krenuo u toalet. Popričali smo o svemu, da ne pravi od sebe budalu. Ja sam ga zamolila da mi malo pritisne vrat. Okrenula sam se, okrenuli smo stolicu i to je to. Ja sam mnogo zaljubljena u Lazara, to gledaoci vide. Mene mnogo boli duša jer svi govore da se samo sa moje strane vide osećanja – izjavila je Miljana.

Foto: TvPink

Nije mi rekla to, trebalo je da mi kaže, baš zbog ovakvih stvari, da bih mogao da kažem da sam već znao. Što se tiče tog masiranja, nisam ljubomoran, a naš odnos, razgovarao sam sa njom, ali da ti kažem, iskreno Milane, za sada mi se desila ovakva ljubav nije. Planiram sa njom da živim, da imam dete sa njom - bio je iskren Zola.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: MISLIM DA JE OVO PRAVI TRENUTAK KADA ONA MORA DA PRESEČE! Ljuba ustala i progovorila o odnosu Ane i Davida, pa poslala poruku ćerki! SVI SU OVO ČEKALI!

Polako, prvo ovo dete treba da napuni tri godine, pa onda. Moje je da kažem kakav je red. To su gluposti za sada. Prvo da se završi ovaj rijaliti, pa da se vidi ko je, šta je. Ja sam ovde došla sa ciljem da te probudim, da ne budeš kao ova penzionerka u godinama - odbrusila im je Marija Kulić, misleći na sudiju Snežanu Ilić.
Ja želim da napravim ovde i veridbu i sama odlučujem šta ću i kako ću da radim u svom životu - uzvratila joj je Miljana.

Nakon toga, nastala je rasprava između Marije i Snežane, koja se našla prozvanom od strane Kulićeve, a kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O . B.

#Zadruga 2

'