AKTUELNO

Marija je bila šokirana kada je čula šta će Miljana možda uraditi!

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Gledaoce je zanimalo šta Marija misli nakon Miljanine veridbe sa Lazarom Čolićem Zolom, a onda je otkrila šta od svoje ćerke očekuje, na šta je ova reagovala vrlo burno za razliku od njenog dečka Zole.

Ja smatram da je ona sposobna da svoj život radi živi kako treba. Kad ona bude uspela da u vezi bude kako treba, odvojiću se i neću da se mešam. Da nisam ovde, ne bih se mnogo mešala. Valjda ja znam kakvo je moje dete. Stvar koju mora da uradi je ugovor pre braka. To je to! - priznala je Marija, a onda je ustala Miljana vrlo neraspoložena:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona mene žena psihički unazađuje, psihički sam loše. Neću da trpim ovo! Jedva čekam da zaradim pare i da napustim Niš. Kupim stan i ne trpim je više! - rekla je Miljana, a posle je dodala Marija:

Foto: Zadruga - RTV Pink

A ja mogu da trpim tvoje nervne slomove kad ti kaže nešto što ti se ne sviđa. Ja hoću tebe da zaštitim u novčanom smislu. Nisam imala ovo što je Miljana stekla za 25 godina. Da jesam, sigurno bih i ja napravila taj ugovor - rekla je na kraju Marija, a Zola je dodao:
Treba da uradi to Miljana, slažem se sa Marijom - prokomentarisao je Zola o ovoj temi i oduševio zadrugare.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'