AKTUELNO

Zerina nije mogla više da ga sluša, pa je otišla u kupatilo da se smiri.

Novinari večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". ZadrugarI su biti izloženi intrigantnim i intimnim pitanjima o kojima se spekulisalo protekle nedelje.

Pitanje za Zerinu Hećo imao je voditelj i urednik Pink.rs portala, Darko Tanasijević. Naime, od kraha njihove ljubavi, Bane Čolak i Zerina ne silaze sa naslovnih strana, ali njihova saga se nastavlja, iako su, kako su oboje rekli, stavili tačku na njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Vi ste pokušali da stavite tačku na vašu priču, ali vi nikako to da uradite. Da li će doći do potencijalnog pomirenja - upitao je Darko Zerinu.
On i ja apsolutno ne komuniciramo, izbegavamo jedno drugo po kući. Ja sam u hotelu igrom slučaja, tako da je sve potaman. Za sad nema nikakvih indikacija, niti postoji takva ideja, posle svega što je Branislav izneo o meni, stvari koje je pričao i to saznajem svaki dan. Pričao ej ljudima da sam mu bacala neke vradžbine, to je baš ružno. Tako da posle svega, nema šanse da bude nekog pomirenja. Ja se samo nadam da će ovakav odnos kakav je sad da će se nastaviti dalje - odgovorila je Zerina, a onda spomenula Vladu:

Foto: TvPink

Nedostaje mi Vlada, baš mi je pomogao ovde. On se ponašao kao pravi kavaljer od početka iako ne zna ništa o mom životu. Smatram da me dosta ''provalio'', ponašao prema meni sa poštovanjem. Nije bio navalentan, pozdrav za njega - rekla je Hećo.

Sa druge strane, Bane je imao što šta da kaže, s obzirom da je Zerina čula da ju je ogovarao kod ljudi, a posebno kod Lepog Miće, nazivajući je raznim pogrdnim imenima, što je on kasnije i demantovao.

Foto: TvPink

Ne bih puno da komentarisao to sve. Iskreno, to što ljudi prilaze, pričaju, kad te nešto ne itneresuje, kao što je izjavila, kao što ja to ne radim. To je moja prošlost, kako sam se ja osećao, ali pokušavam da sve to izbacim iz glave. Mislim da sam dosta sebi naškodio, ali i mojoj porodici. Ovo je bio šok za sve, da sam spreman na tako neke stvari, to je sve loše, ne opravdavam sebe. Pokazaću narodu da sam onaj stari Bane. Niti komentarišem, niti pričam o tome, niti se bavim time, ne interesuje me i tako će i ostati u narednom periodu. Neka ispadne da sam je ogovarao sve to što ona navodi, ne mogu da se pravdam više. I zamolio bi da me niko više ne pita za nju, jer kad god nešto prokomentarišem, ispadne ona žrtva, a da sam ja najgori - rekao je besno Bane.

Zerinu je pogodilo sve što je Bane rekao, pa nije mogla više da idzrđži, te je otišla u toalet, gde je ridala suze, dok je Bane govorio o njoj.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: Lepi Mića RASKRINKAO Lazara, pa doveo u pitanje njegovu s*ksualnu orjentaciju: Jeremić se našao u NEBRANOM GROŽĐU, pa progovorio šta je imao sa profesorom matematike! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'