AKTUELNO

Nije mogla da se smiri.

Zadrugarka Tara Simov odlučila je da se ponovo izoluje od svih učesnika, pa je u ekonomskom dvorištu pronašla svoj kutak misleći da budno oko kamera neće zabeležiti kako uplakana sedi van pogleda svih cimera.

Novinar Marko Đedović joj je prišao kako bi saznao zbog čega je Tara utučena, a ona mu je otvorila dušu i ispričala kako je najviše muči odnos između njene simpatije Mateje Matijević i Anđele Veštice, ali i strah da njih dvoje imaju dogovor koji bi ugrozio njeno učešće.

Foto: TvPink Printscreen

On je molio Anđelu da uđe u "Zadrugu", hteo je da napravi priču, Mina to pokušava da mi kaže indirektno već nekoliko dana - bila je ubeđena Tara.
On je sa njom bio vrlo kratko, svidela se ona njemu, on voli taj tip devojaka. Ti nisi njegov tip uopšte, on ne laže kad kaže da mu se ne sviđaš. On može samo da igra toplo - hladno, od toga nema ništa - rekao je Đedović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mu rekla da je bolje da se drži mene, nego glupih priča. Ja sam mu se malo smejala, zato što je pozdravljao kuče preko kamera - rekla je Simova.
Suština je da je on imao klipove, spavao je kod nje - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Tara nije mogla da se pomiri sa činjenicom da njih dvoje nikada neće biti zajedno, a najviše ju je povredilo to što ju je obmanuo i predstavio se kao žrtva.

Ja sve što sam radila, radila sam od srca. Pomislila sam da je sve to bila taktika. Ali, smatram da postoji neka privlačnost, zato što se družimo, mada znam da nikad nećemo biti zajedno. Mislila sam da je on neka žrtva, mučenik, jao kako sam glupa - rekla je Tara.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'