AKTUELNO

Ne mogu zajedno, ne mogu ni jedno bez drugog!

Jedan od najzanimljivijih parova u „Zadruzi 2“ su svakako Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola koji su otpočeli vezu nakon samo nekoliko sati. Njih dvoje su tokom večeri se smestili u pab gde su večerali zajedno, a potom se i posvađali.

Njihov odnos varira od Miljaninog raspoloženja, pa je tako večeras bilo. Miljana svog izabranika iz dana u dan pritiska da joj dokaže ljubav, što je večeras prouzrokovalo svađu.

Ti ako si do sada j*bao k*rve i imao devojke na jednu noć, sa njima tako možeš da se ponašaš, meni ne možeš to da govoriš – odbrusila mu je Miljana iz čista mira.

Foto: TvPink

Ja sam to u afektu rekao. Ti si mene večeras podj*bala kako ja glumim, iznervirala si me i ti, ali i Luna – uzvratio joj je Zola.

Za sve to vreme, njih dvoje su jeli zajedno, pa je u jednom trenutku Zoli prekipelo i bacio samo viljušku, jer kako je rekao, smučilo mu se više.

Ja da pravim budalu od sebe i da budem ljubomorna, neću! Ne bi bila ljubomorna ni na jednu devojku u životu. Ti si zauzet, ovo je rijaliti, mogu da pokušavaju šta hoće - podviknula je Kulićeva.

Foto: TvPink

Ovo je bio jedini dan kako sam bio najviše gladan od kad sam ušao u rijaliti, ne mogu da jedem kad neko povisi ton na mene - završio je Lazar.

Njima u susret dolazio je Bane Čolak koji je hteo da popriča sa Lazarom, ali nije mogao da otvori vrata od paba zbog hladnoće, pa je Zola krenuo ka njemu, u tom trenutku Miljanu je i to iznerviralo pa mu je odbrusila.

Ti to mene opet ostavljaš ovde samu - viknula je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ: SINIŠA JE VARAO NA NJENE OČI: Dragana otkrila da ju je suprug PONIŽAVAO I NAZIVAO K*RVOM, a ovo MU NIKADA NEĆE OPROSTITI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'