AKTUELNO

Ne mogu zajedno, ali ni jedno bez drugog!

Jovana Tomić Matora otišla je kod Mikija Đuričića u sobu za rehabilitaciju kako bi mu pružila podršku nakon žustre rasprave sa Suzanom Perović.

Jovana je prišla Mikiju budući da je želela da čuje šta se desilo, te je pčelar iz Kupinova ispričao šta mu najviše smeta kod emotivne drugarice, ali joj je naglasio da su oni izgledali odnose i da trenutno nisu u svađi.

Foto: TvPink Printscreen

Dođe ovde i mrači. Došla jutros i mrači me, ništa joj nisam uradio. Ja je pitam šta joj je, ona samo ćuti, govori da joj nije ništa. Dođe ovde Lazar ili Mina i sa njima priča. Ja kažem, čekaj, ako se tako foliraš pred drugima, onda se foliraj i sa mnom. Nemoj na silu da dolazi ovde, vidim da sa drugim priča normalno. Izgledili smo mi odnose, ali meni smeta kad neko dođe ona ćuti, okreće očima. Ne mogu ja to - započeo je Miki.
Ona meni non-stop govori:,,Da ti znaš šta je on meni uradio". Ja ne razumem, šta si mogao to da uradiš - uzvratila je Matora.

Za kraj mu je Jovana pokušala objasniti da treba da se smiri i da malo spusti loptu, da odmori, jer uskoro će početi rođendan sudije Snežane Ilić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miljana prvi put otkrila svoju šifru telefona! Kada je spomenula ime Darka Lazića, njen verenik imao je OVAKVU reakciju! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'