AKTUELNO

Panić nije želeo da mu odgovori istom merom.

Zadrugari su imali zadatak da javno kažu ko se od njihovih cimera pravi pametan, a to zaista nisu. Neki od komentara ukućana su doveli i do sitnih nesuglasica među stanarima Bele kuće.

Kada je došao na red Tomislav Panić, njegov monolog je konstantno prekidao sa upadicama Branislav Radonić Brendon, prozivajući ga i vređajući ga na račun s*ksualne orjentacije.

Foto: TvPink Printscreen

Hajde zini, maneken, napadač. Jesi li ti zaljubljen u mene? Gejčino! Evo pokojnom Žuvku je ukrao čarape. Kakvi su ti to pokreti Tomo? Da ti nisi možda peder Tomo? On dečko nije loš, ali ima problem sa svojom vizijom šta je ovde - provocirao je Brendon Tomu, dok je on pokušavao da ostane pribran.
To si ti! Ti si buljač! Šta ti je bre čoveče, jesi li normalan - uzvratio mu je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon svađe za stolom, njih dvojica su nastavili raspravu i u spavaćoj sobi u kojoj je i dalje dominirao Brendon, a Toma je ostao uzdržan.

Pročitajte još: IZAZVALA JE SKANDAL I POKUŠALA DA UĐE NASILNO U ZADRUGU! Nakon incidenta koji je Aleksandra napravila, oglasila se Davidova majka: IZNENADILA SAM SE, TO NIJE NORMALNO, NEMANJA JE SKOVAO PLAN! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Branislav Radonić Brendon

#Tomislav Panić

'