AKTUELNO

Nije mogla da podnese da on ima drugu, pa mu vratila istom merom.

Mina Vrbaški je po izlasku iz rijaltija "Zadruge" želela da zaboravi svog dečka koga je ostavila u "Zadruzi", zbog toga što je Nemanja Đerić Đekson njoj našao zamenu u Jeleni Krunić, pa je rešila da nađe utehu u drugom momku.

Kako je ona bila besna što joj je takvu scenu priredio njen voljeni iz revolta je dala medijima informaciju kako ga je prebolela i da uživa u novoj ljubavi.

Foto: Printscreen Youtube

Dala sam sličnu izjavu. To je bilo kad je Đekson bio sa Jelenom, i posle nekoliko dana kada sam ja svoju vezu započela napolju. Možda su to konstatovali kada sam obrisala sve slike sa Đeksonom, koje sam kačila, jer mi je došlo dovde - rekla je Mina.
Navikao sam na te ženske igrice. Ti se smuvaš sa ribom, ona sa drugim likom. Mora ona da nađe dečka ako sam ja pljasnuo drugu, imam ja iskustva sa tim - prokomentarisao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, nakon što se vratila u Belu kuću, ona je zaboravila na dečka sa kojim je započela vezu van rijalitija i ponovo pala u zagraljaj Đeksonu. Mina je nakon prikazanog naslova bila sigurna da joj njen dečko neće zameriti zbog izjave.

Pročitajte još: BEZGRANIČNA LJUBAV! Sloba KOVAO Lunu u ZVEZDE: Ti si moje SAVRŠENSTVO, VOLIM TE! (VIDEO)

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'