AKTUELNO

Smeta joj da je spajaju sa njim!

Ana Korać ušla je kao slobodna devojka a to se nije menjalo sve dok nije ušao maneken koji je osvojio njeno srce. Marko Marković uspeo je od svih muškaraca da osvoji starletu, ali izgleda da je svemu tome došao kraj.

Na početku njihove veze Ana je isticala da je Marko baš njen tip dečka, ali izgleda da se nešto promenilo. Ona je danas u pabu sedela sa Lepim Mićom i Davidom Dragojevićem, te su pričali o rijaliti vezama.

Vi nemate pojma šta je veza, moja žena i ja smo prvo hodali šest meseci, pa tek onda ušli u vezu - ispričao je Lepi Mića.

Foto: TvPink

Potom su se dotakli Ane i njenog, sad već bivšeg dečka, Marka. Koraćeva je izjavila da joj smeta da je spajaju sa njim, te da među njima nije bila veza.

Mićo, kakva veza, molim te. On meni ne može da bude dečko. Neću da me spajaju sa njim! Za njega je neka devojka koja ima 18 godina - izjavila je drčno Ana.

Ali Mića ne bi bio Mića, da joj nije odgovorio u njegovom stilu.

Foto: TvPink

Pa, ko te spaja ženo, sama si sebe spojila sa njim jer ste se ljubili - odgovorio joj je Mića.

Ana je definitivno stavila tačku na ljubavni odnos sa Markovićem, a kako će se on osećati kada bude čuo šta mu je poručila Ana, ostaje nam da vidimo u nastavku najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga 2".

PROČITAJTE JOŠ: KAD NJU VIDE NA VRATIMA ZADRUGE POČNU DA SE TRESU: Goca Džehverović se zgrozila zbog KATASTROFE koju je zatekla! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'