AKTUELNO

Ipak je priznala da joj smeta što se Sanja viđala sa Slobom.

Nakon što se emisija sa intrigantnim pitnajima novinara završila, odmah je usledila i rasprava Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore.

Naime, tokom emisije ponovo se pokrenulo pitanje Matorine ljubomore na Slobodana Radanovića koji je bio na večeri sa njegovom devojkom. Jovani, kako je rekla, nije zasmetalo to, ali je otčala do svoje izabranice i počela je da joj popuje.

Foto: TvPink

Takav čovek mi ne treba. Razumeš? Nemoj da mi puniš usta. Imam pravo da kažem šta hoću. Pitala sam te i ti si mi rekla. Pitam te, jer znam koliki je k*rvar i ološ. Da sam kao ovaj ludak Bane, da sam stara Matora, ja bih ti onda pričala i napadala, ali sam odlučila da ti verujem. Šta imam ja da pričam sa čovek koji je uradio Kiji šta je uradio. Dečko je pokazao da je ološ i smrad - vikala je Matora.

Sa druge strane, Sanja je ćutala sve vreme, te je tek na kraju rasprave zamerila Jovani što se druži sa Borom Santanom, jer je zadrugar stao na stranu Lune Đogani, pa je tokom emisije imao oprečno mišljenje o Stankovićevoj.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ONA KAD BI MOGLA, POJELA BI ME: Iako ga je Zerina molila da više ne pričaju, Bane se OPET POSVAĐAO sa bivšom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor. O. B.

#Zadruga 2

'