AKTUELNO

Nije znala šta da joj odgovori na sve što su joj zadrugarke rekle.

Takmičari su u toku noći odlučili da raskrinkaju jedni druge, a najpogodnija emisija za to bila je ,,Igra istine".

Već na samom početku bilo je mnogo turbulencija, a onda je nastao totalni haos kada je Olja Bajrami odlučila da postavi pitanje Dorotei Jovanović i Maji Marinković.

Od ulaska u ovu kuću, bila sam uz vas dve. Vi vrlo dobro znate da sam imala karcinom, da ne jedem svinjetinu. Iz kog razloga si ti otišla u radio gde te niko ništa nije pitao i počela da pričaš o meni. Otvorila si frižider, uzela pile i odnela ga? - pitala je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam otišla u radio, zato što me Bora pozvao. Ja tamo ništa loše nisam rekla, dala sam ti titulu. Dr. Sanja, dr. Olja (Drolja). Ja sam ono što u meni aktiviraš. Čim si počela da se ponašaš bahato i da podbadaš, vidi, to jeste rijaliti, ali nije pravo prijateljstvo. Ti si pokvarena, za stolom kažeš jedno, van stola kažeš drugo. Ti se ovde nabacuješ svakom ukućaninu - odbrusila joj je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Kad je ispala frka između mene i Marka, moje vlažne maramice su nestale. Pitala sam Tomu gde su moje vlažne maramice, kaže da je dao Olji. Ja pitam tebe, ti kažeš da ne znaš. Ja sam te opet pitala, kažeš da si ih bacila u kantu, a treći put si rekla da si bacila u garderober. Kad smo videli pile u frižideru na kom piše ,,Olja", mi smo  ga uzele. Oko za oko, zub za zub - branila se Maja.

Olja nije mogla da veruje šta je sve čula o sebi, a kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Dorotea Jovanović

#Maja Marinković

#Olja Bajrami

'