AKTUELNO

Bez dlake na jeziku priznao joj je sve.

Zerina Hećo i Bane Čolak imali su zajednički intervju sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, gde su se u toku izlaganja ponovo posvađali i prepirali.

Budući da je Bane izjavio da je ona u najpopularniji rijaliti ušla zahvaljujući njemu, ona je shvatila koliko su predaleko otišli, pa mu je prva prišla kako bi pokušala da razreši situaciju.

Da li ti misliš da mene ne boli to što radiš? - pitala je Zerina.
Šta god rekao, ispašće da sam bednik. Kad bih ja tebi rekao da ja znam da ti mene voliš i dalje, ti bi se meni smejala, izašao bi klip i svi bi me za*ebavali. Ja znam da je tako i može ko god drugi da mi kaže... - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ti pričaš da se ja ljubim sa drugim, izmišljaš priče... kako ti? - rekla je Zerina koja je vidno pokušala da skrene sa ove teme.
Ja ne smem da izgovorim kako ja, ne mogu da izgovorim. Danas sam te sanjao i situaciju kako ti i ja na nekim stepenicama. I ja te pitam da li si imala nešto sa onim dečkom, ti mi kažeš da nisi, ti mene pitaš za neku, ja kažem da nisam imao nijednu. I posle si me pozvala negde, držiš me za ruku i kažeš mi da ćemo zaboraviti gluposti. Uhvatimo se za ruku i prebacimo se na onaj solarijum i kafić gde smo sedeli. Budim se i nije mi dobro, popio sam terapiju da se smirim - ispričao je Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su na trenutak prekinuli razgovor, jer su odlučili da se presele u izolaciju, a onda je Bane u besu otkrio kakva su njegova osećanja posle svega što se među njima dogodilo.

Ja bih voleo da te više nikada ne vidim u životu, lakše bih disao i živeo da nisi u mom prisustvu. Gledam milion stvari koje me zabole, iako ja to ne pokazujem. Neću ništa da ti govorim, ali mnogo loše stvari radiš. Ovo je loše. Danas budu oni klipovi i uvek gledam gde si ti, a ti napolju sa njim - nastavio je Bane.
Ti si meni svašta izgovarao, ti mene mrziš. Govorio si da sam ku*va, da imam snimke. Šta ti misliš o meni? - pitala je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da me jezivo mrziš i da bi najsrećnija bila da ja nisam tu...iako se trudim na sve način, ne mogu da zamislim život bez tebe - rekao je Bane.

O čemu su još njih dvoje pričali, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'