AKTUELNO

Fudbaler je bez dlake na jeziku priznao sve.

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević ostavio je veliki pečat u svojoj karijeri, a tokom svog života nijedan uspeh niti bilo kakva pozitivna promena nije uticala na njegovo ponašanje ni odnos prema drugim ljudima. Voditeljka Rada Radenović ugostila ga je u svojoj emisiji ,,Rada sam", a u toku večeri razgovarali su o pojedinostima koje je širi auditorijum želeo da čuje.

Foto: TvPink Printscreen

Osim što nikada nije prihvatio da živi u savremenom svetu u kojem se iz godine u godinu plasiraju novi imidži namenjeni današnjim fudbalerima, nije ostao ravnodušan ni kada su razgovarali o novcu. Radu je zanimalo kako je doživeo trenutak kada je zaradio prvi milion u svom poslu, a on je priznao da ni taj uspeh koji je ostvario nije uspeo da ga sputa u daljem životu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam u 12. godini shvatio kako je zaraditi 50 maraka. Tako da me ni stotine miliona neće promeniti. Taj novac ni u jednoj ključnoj stvari ne može da mi pomogne. Nije nebitan, ali nema vrednosti u pravom smislu, ljudi su precenili neke stvari. I dan danas nisam dozvolio da taj milion utiče na mene. Svi pričaju o ljudima koji se promene kada dođu do novca i to je istina, nismo svi isti. Novac različito deluje na ljude, ali istina je i da se vaš odnos prema novcu menja. To utiče i na promenu vašeg ponašanja. Novac je jako komplikovan i više problema donosi nego korisnih stvari - rekao je Savo.

K.Ristić

#Savo Milošević

'