AKTUELNO

Drvo mudrosti je odlučilo o ishodu specijalnog zadatka.

Drvo mudrosti zadalo je specijalan zadatak momcima. Trebalo je da osmisli tačku, kojom će svoju lepšu polovinu osvojiti. Momci su se podelili, organizovali i trčali po velelepnom imanju kako bi uspeli da ispune zadatak, jer je Drvo obećalo vredne poklone za njihove drage.

Foto: TvPink

Nakon što svojim lepšim polovinama priredili iznenađenje, oni su odigrali zajednički ples na kraju, pa su ponovo pozvani u Rajski vrst, gde im je Drvo saopštilo da su ispunili uspešno zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Čestitam momci, bili ste odlični! Stvarno ste romantici! Zasluženo ste dobili specijalne poklone za svoje partnerke! To je bilo lepo od vas - obratilo im se Drvo.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: Marko OBEĆAO Luni da će se biti ZAJEDNO u novogodišnjoj noći, a onda ga je ona ovim rečima RAZORUŽALA: Kada bi se smuvali, ne bi želeo da me ostaviš! (VIDEO)

Momci su se obradovali, jer su znali da Drvo uvek ispuni svoje obećanje koje da. Miki je imao, doduše posebnu želju, shodno tome što se nakon što je ispunio svoj deo zadatka odmah pokačio sa svojom izabranicom i emotivnom prijateljicom, kako on voli da je naziva, Suzanom Perić, posebnu pesmu kako bi uspeo da je smekša, što mu je i bilo uvaženo.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte detaljno u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'