AKTUELNO

Drvo mudrosti je znalo sa kim će o ovome razgovarati.

Opšti haos nastao je u Beloj kući onog trenutka kada je Veliki šef obavestio sve takmičare da je vreme da polako, ali sigurno počnu sa pripremama za Zadrugoviziju 4.

Veliki šef je iskoristio ovu priliku da ih sve stavi na test, a niko nije ni slutio da je to upravo njihova sloboda da sami izaberu uz koju će pesmu nastupati i ono najvažnije, sa kim.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogi zadrugari su otkrili svoje pravo lice, a među njima bili su Vladan Vojnović Vojke i Nemanja Đerić Đekson, koji nisu želeli da nastapaju sa svojim devojkama, a s obzirom na to da je Miljana Kulić posetila Drvo mudrosti, ona je jasno potvrdila sve ono što je i pre nekoliko meseci predviđala.

Sve ću da komentarišem, ovo čudo nigde nema, nigde videla nisam. Tek se sada pokazuje sve, s obzirom na to da je još malo do kraja. Sad se tek vidi ono što sam ja pričala na početku. Na kraju će svi odnosi da se zahlade i da će svako misliti na sebe. Ne samo Sara i Vojke, nego što se i Teodora predomislila, ipak će nastupati sa Anđelom. Ljudi misle samo na sebe, žele da promovišu sebe. Đekson i Andrijana isto nisu zajedno na Zadrugoviziji, on je glumac. On želi da promeni sliku u narodu o sebi. On ne želi da narod misli da je ženskaroš, a Andrijana je pokazala svoje pravo lice. Ne volim lažne moraliste i one koji veličaju sebe, oni su Andrijanu precenili, kao da je ona svetica. Zato rijaliti i traje ovoliko, samo da pokaže prava lica, padaju maske. Đeksonu i Vojketu je najbolje da nastupaju zajedno. Oni mogu da izaberu pesmu koju hoće, oni inače nastupaju zajedno u spoljnom svetu. Što se tiče Sare i Vojketa, iskreno, nemam mišljenje o njihovoj ljubavi. Odvajaju se iza škode kad se svađaju, nemam neki utisak. Sara je meni gotivna, ali za neke stvari me je razočarala. Ali sve je ovo čudo neviđeno, svi misle samo na sebe pred kraj rijalitija. Ako škoda ne može da se podeli, biće da svako plati pola, to tako obično bude. Sve je deo taktike, jer drugačije za mene je nepojmljivo da parovi ne nastupaju zajedno - rekla je Miljana.
Samo želim da znaš da je Veliki šef namerno ostavio svim zadrugarima izbor da sami biraju pesme i sa kim će nastupati, to je za njih bio veliki test - reklo je Drvo mudrosti.

Foto: TvPink Printscreen

Za kraj razgovora, Kulićeva je zapevala pesmu Seke Aleksić - Svi tvoji milioni, sa kojom će i nastupati na Zadrugoviziji 4, a kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'