AKTUELNO

Zadrugari su je slušali do poslednje reči.

Zerina Hećo i Vladimir Todorović su prošlu noć spavali jedno pore drugog, što je teško podneo njen bivši dečko Bane Čolak. On je bio ljut toliko da je odmah nakon buđenja zapretio Zerini da će javno otkriti sav njen prljav veš, a on je zbog njegovih pretnji bila toliko ljuta da je zamolila Lepog Miću da joj tokom današnjeg sastanka ustupi malo vremena da pročita pesmu koju joj je bivši dečko posvetio.

Zerina se popela na stolicu i teatralno pročitala svaku reč pesme koju joj je Čolak nedavno napisao, a posebno je naglašavala svaku reč koja joj se učinila patetičnom.

Foto: TvPink Printscreen

Ni sam ne znam kako bih počeo, jer previše je za nas ovo bolno. Čekam te već tri sata, budalo, a ne znaš da san te ceo život čekao. I to je malo - počela je da čita Zerina, a zadrugari su je slušali do poslednje reči.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva sam ja budala. Nadam se da je ova pesma vama bila lepa. Zerina je ovo pročitaja jer sam joj rekao neke stvari koje njoj ne idu u korist - prokomentarisao je Bane.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: U GRADU OSVANULI BILBORDI SA NJENOM SLIKOM I LJUBAVNOM PORUKOM: Ko je misteriozni obožavalac koji je Luni Đogani OVO priredio?! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'