AKTUELNO

Ristićeva nije imala lepe reči za plavušu.

Strasti u Beloj kući su se dodatno uzburkale nakon pitanja upućenog Dorotei Jovanović. Naime radi se o izjavi Katarine Ristić da je Dorotea devojka sumnjivog morala. "Sedma sila" je želela da zna zbog čega je plavuša tako okarakterisana.

Ne mogu ti dati odgovor zašto ona to radi to moraš nju da ti pitaš. Ali zato ti mogu odgovroiti zašto sam zabrinuta. Moguće da mi se neko sveti i želi da me ponizi, ali ako jeste onda me zanima da li sam lepo ispala na tim fotografijama. Mene jedino brine to. Jer svaka reklama je dobro došla pa i ta - rekla je Dorotea.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imala nikakvu nameru da je napadnem. Meni je bio potreban bebi puder za kosu i ona je sedela iza mene i puder je pao njoj na kosu. Ona je reagovala drsko i rekla da je to zbog toga što sam napala Olju i da je mene dečko ponizio pred milionskim auditorijumom - odgovorila je Katarina, a potom se u raspravu uključila i Olja Bajrami.
Je l' se ti zajebavaš? Ćao mala, nebitna si - i udaljila se od Katarine.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene napala iz čista mira. Ne može osoba koja poseduje eksplicitne fotografije da se meni obraća na takav način. To su informacije koje ja posedujem - nastavila je Katarina, a zatim se uključila Miljana Kulić.
Problem je što je Dorotea lažni moralista. Ona je ušla ovde da s predstavi kao fina damica.  Bez ikakvog razloga me napala sinoć. Ona je bez morala. Išla je sa starijim muškarcima za novac Došla je pored mog kreveta i pitala me da li mi je ikad išlo iz zadnjice u usta. To je ta fina damica - rekla je MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je usledilo pitanje novinara upućeno Katarini a odnosi se na Dorotein moral.

Nemam tu šta da komentarišem. Devojka koja ima 20 godina i silikone a bila je sa likom koji je stariji 20 godina od nje. Poseduje eksplicitne fotografije. Onda lepo dođeš i kažeš da si kučka i ne predstavljaš se finom - odgovorila je Katarina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Dorotea Jovanović

#Katarina Ristić

'