AKTUELNO

Više ne brine šta će joj reći majka.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nedavno su proslavili mesec dana svoje veze, a ljubav između njih svakog dana je sve jača. Iako je Kulićeva tvrdila da više nikada neće imati s*ks pred kamerama, ona i Zola su se prošle noći prvi put prepustili strastima.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je juče javno priznala da je imala s*ks sa Zolom, a celog dana se brinula kako će na to reagovati njena majka Marija Kulić i da li će je osuditi.

Foto: TvPink Printscreen

Kulićeva nije dugo brinula, pa su ovog jutra ona i Zola ponovo imali vrelu akciju, i to dva puta. Čim su su se u spavaćoj sobi ugasila svetla, njih dvoje su počeli da se ljube, a Zolina ruka je sve vreme lutala po njenom telu. Po njihovim pokretima ispod jorgana, moglo se naslutiti šta su sve radili, a Miljana je nakon toga izašla nakratko. Kada se vratila u sobi oni su akciju ponovili, a kada su završili, jasno se videlo kako Miljana oblači donji veš i pidžamu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: TI NISI SPOSOBAN ZA SEBE, A KAMOLI ZA ŽENU! Miljana OSULA DRVLJE I KAMENJE, po Bori, on pokušao da je GAĐA GRUDVOM SNEGA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'