AKTUELNO

Šta li će Jelena Krunić reći na sve ovo?

Iako je po povratku u najgledaniji rijaliti program "Zadruga", rekla kao više ništa ne želi u odnosu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, jer sada ima novog dečka, Mina Vrbaški zaboravila je te reči.

Foto: RTV Pink

Kada se ponovo vratila u Belu kuću, Mini je trebalo samo nekoliko sati da zaboravi na reči koje je izgovarala i da nastavi ljubavnu avanturu sa ovim zadrugarom. Mini nije smetala ni Jelena Krunić koja je u međuvremenu postala bliska sa reperom. Oni su se prošle noći, kao i pre nekoliko dana, po ko zna koji put zaigrali pred kamerama.

Foto: RTV Pink

Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson odlučili su noćas da se ponovo zajedno tuširaju. Nakon kratke priče oni su počeli sa akcijom, u toku koje su se u par navrata tresli zidovi i čuli glasni uzdasi. Sve je počelo u tuš kabini, da bi svoje intimne akcije ovi zadrugari zatim nastavili i u drugim delovima kupatila.

Foto: RTV Pink

Što pokazuješ svoju pi*u? Okreni se! Uđi! Ima opet da se j*bem! - kratko je rekla Mina.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson, poznati su kao ukućani koji često znaju da se zaigraju sa svojim emocijama, ne mareći na kamere. Kako je izgledala ova akcija od noćas, kao i šta se nakon nje dešavalo, pogledajte u video-klipovima ispod ovog teksta.

Foto: RTV Pink

Autor: S. K.

#Mina Vrbaški

#Đekson

'