AKTUELNO

Ponosan je na svog sina.

Četvrtak je rezervisan za emisiju ''Porodice zadrugara'' u kojoj gostuju članovi porodice i najmiliji ukućana Bele kuće kako bi ih kritikovali ili pak hvalili. Ovog puta u studiju je kod Ognjena Nestorovića došla podrška Marka Petruševića Petrućija i Bore Santane.

Foto: TvPink Printscreen

Poznati komičar Branislav Petrušević, otac Marka koji je u rijalitiju uplovio u veze sa više devojaka, imao je sve reči hvale za svog naslednika, ali se i osvrnuo na njegovu bivšu devojku koja je odlučila da stavi tačku na ovu vezu kada je videla da se Petrući zbližio sa Jelenom Krunić.

Marko nije dugo sa tom devojkom. Znam od drugara da je trebalo da uđe u rijalitiji. Od tada je ta veza sa njom na testu, na tankom ledu. On je zaledio odnos sa njom pre ulaska. Normalno je to. Ipak nisam se čuo sa njom otkad se to sve dogodilo - rekao je Branislav, a onda je Ognjenu Nestoroviću rekao kakve mu je savete davao pre ulaska u ''Zadrugu''.

Foto: RTV Pink , printscreen

Rekao sam mu da bude što opušteniji, ali zadržao se više nego što sam očekivao. Prirodnost mu je dosta toga donela - dodao je Markov otac.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Branislav Petrušević

#Marko Petrušević

'