AKTUELNO

Gužvali postelju u sobi za izolaciju.

Nakon žurke u toku koje su ove nedelje pevali Šako Polumenta i Katarina Grujić, bilo je veoma burno u Zadruzi. Dok je zbog svađa pojedinih stanara moralo da reaguje obezbeđenje i da ih vodi u zatvor, u sobi za izolaciju sve je prštalo od ljubavnih varnica.

Foto: RTV Pink , printscreen

PROČITAJTE: MARKO VIŠE NEĆE DA TE PIPNE: Mina provocirala Doroteu, ona POLUDELA OD BESA, pa opet završila u zatvoru! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Marko Petrušević Petrući, koji je ranije imao intimne akcije sa Jelenom Krunić pred punom spavaćom sobom, ove noći završio je ispod jorgan planine zajedno sa Rebekom Popović, sa kojom je započeo romansu pre nekoliko dana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rebeka i Petrući od samog starta svoje veze, nekoliko dana su razmenjiivali nežnosti u krevetu kada se svetla ugase, a ovoga puta su otišli korak dalje. Ovi zadrugari su se maksimalno prepustili strastima i emocijama prošle noći, daleko od ostalih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je ulazio u "Zadrugu 2" Petrući je imao devojku koju je pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima prevario prvo sa Krunićevom, a zatim i sa Popovićevom koja je na početku rijalitija gajila simpatije prema Mikiju Đuričiću.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE: OPŠTI HAOS U BELOJ KUĆI! Zadrugari branili Banetu da priđe Zerini, on POBESNEO, RAZLUPAO SVE, pa završio u zatvoru! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'