AKTUELNO

Moraju da odaberu domaće hitove za sva vremena.

U nedelju će biti organizovana prva "Zadrugovizija" u drugoj sezoni rijaliti programa koji pomera sve granice. Danas popodne Veliki šef je poslao ukućanima pismo, kroz koje ih je detaljnije uputio o njihovim nastupima.

Foto: RTV Pink

Ukućani će imati ovoga puta takmičenje u pevanju, a gledaoci, publika i žiri biraće pobednike. Veliki šef je doneo odluku da stanari sami odaberu numere koje će pevati, ali je bitno da hitovi budu domaći i za sva vremena.

Foto: RTV Pink , printscreen

Na bini će nastupati: Olja, Lepi Mića, Zorica, Marijana, Suzana, Biljana, Bora, Zlata, Petrući, Aleksa, Savo, Miljana, Zerina, Sale, Nataša, Luna i Bane - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink , printscreen

Svako od navedneih ukućana mora da odabere pesme, a oni stanari koji nisu na spisku, mogu biti prateći vokali i plesači svojim cimerima. Veliki šef je svojim ukućanima rekao i da je neophodno da svi zajedno izađu na scenu "Zadrugovzije", ukoliko je to potrebno za njihov nastup.

Foto: RTV Pink , printscreen

Nakon pisma koje je pročitao Lepi Mića, ukućani su odmah počeli da polemišu o ovoj temi, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'