AKTUELNO

Juče je dvadeset ukućana spavalo preko dana, zadrugari imali zadatak da odaberu njih deset koji će biti kažnjeni zbog kršenja pravila.

Veliki šef je kroz pismo koje je stiglo danas, prvo Banetu Čolaku čestitao pobedu koju je imao tokom jučerašnje igre i tom prilikom ovaj ukućanin nagrađen je sa po hiljadu dinara koliko je iznosila njegova nagrada.

Foto: RTV Pink

Međutim, ostatak pisma se onosilo na kršenje pravila koje su ukućani imali juče. Naime, u toku večeri je dozvoljeno da spava deset zadrugara, a juče je spavalo njih čak dvadeset ukućana.

Foto: RTV Pink

Sinoć je oko 19:50h spavalo vas dvadeset. Spavali su Rada, Zerina, Petrući, Aleksandra, Bane, Marko, Dragana, Jelena Krunić, Brendon, Rebeka, Suzana, Nora, Zlata, Sale, Jelena Golubović, Adam, Mina, Miki, Marija, Matora. Kako je zabranjeno da više od deset zadrugara spava u istom trenutku, sada ćete glasati kojih deset zadrugara treba da bude kažnjeno - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Zbog svega je najviše bila iziritirana Rada Vasić koja je govorila kako bi volela da je ukućani nominuju i pošalju kući, a Zorica Marković je poručila svim ukućanima da su odlično znali gde dolaze i da se pravila moraju poštovati.

Foto: RTV Pink

Kada je došlo vreme za glasanje ukućani nisu bili precizni u iznošenju svojih stavova koga bi voleli da kazne zbog čega je na noge skočio Lepi Mića i rekao da niko nema hrabrosti da zaista kaže cimerima u lice svoje stavove, međutim Bora Santana je odlučio da prekine sastanak.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'