AKTUELNO

Bane je istakao da je na sve načine pokušavao da je privoli da budu intimni.

Pre nekoliko dana u javnosti odjeknuo je snimak iz kupatila Bele kuće na kome su se Zerina Hećo i Bane Čolak upustili u vrelu akciju prilikom zajedničkog tuširanja. Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara", predstavnici sedme sile pitali su Zerinu da prokomentariše njihovu akciju, s obzirom na to da je uvek tvrdila da neće imati s*ks pred kamerama rijalitija.

Mi nismo imali s*ks, ništa se nije promenilo. Do toga sigurno nije došlo, ne razumem šta me pitate - bila je zbunjena Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

Darko Tanasijević, urednik portala Pink.rs, je objasnio Zerini da se na snimku iz kupatila jasno mogu videti njihove intimne scene.

Ne, jedino što se desilo je da dok sam se ja tuširala on je bio sa mnom. On je želeo, pokušavao, ali ništa se nije desilo. Neprijatno mi je što to govorim, ali kada on pokušava, ja mu stalno pričam da se skloni. On je mene grlio i ja njega, to nije ni približno s*ksu - pravdala se ona.

Bane je podržao svoju lepšu polovinu i priznao da njih dvoje u rijalitiju nisu imali odnose, iako se on svim silama trudi da je privoli na to.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam više puta pokušavao da je zbarim, ali ona me podseti da to ne želi jer ima ćerku. Tada sam je zagrlio i poljubio. Što bih lagao da se to nije desilo? Zar mislite da bih bio ovako smoren i nervozan da je do se*sa došlo? - rekao je Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA: Zerina od MUKE nominovala Marka jer NE MOŽE DA MU ODOLI! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'