AKTUELNO

David je na sve načine pokušavao da se opravda.

Kao i svake subote, zadrugari su odgovarali na pitanja novinara. Predstavnici su se osvrnuli na jučerašnju svađu Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića tokom koje je ona njega optužila da je u njegovom telefonu pronašla nešto što nije trebalo.

Pomenula si da si u Davidovom telefonu svašta pronašla. Da li je to razlog tvog nepoverenja u njega - glasilo je pitanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On ima opravdanje za to koje je logično, ali mene to boli i u to sumnjam. To će moći da se razreši kada se njegov brat vrati iz Amerike, do tada će da me kopka - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Počela sam sve da gledam negativno. Zamerila sam mu mnoge stvari, ali nikada neću dopustiti da puknemo. Pokušavam da mu objasnim da je svaka moja reakcija opravdana - dodala je Aleksandra.

David je dodao da ne postoji razlog da ona sumnja u njega i da je to što je pronašla u telefonu interna fora koju je imao sa svojim bratom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NIJE MOGLA DA VERUJE SVOJIM OČIMA! Kolega uručio Dušici rođendanski poklon, ona oduševljeno poručila: Stvarno ste mi ulepšali veče! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'