AKTUELNO

Shvatila je da pokušava da se igra sa njom.

Miljana Kulić i Lazar Čolić imali su jedan prisniji razgovor u krevetu, a ona ne krije oduševljenje što joj Zola i te kako poklanja pažnju i trudi se da sazna sve o njoj.

Iako je istakao da mu se ona dopada, on je, prema njenim rečima počeo da igra igru u kasne sate, pa ju je posle samo nekoliko sati od njegovog ulaska direktno upitao nešto što ona nije očekivala.

Da li ti se ja dopadam? - pitao je Lazar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne - rekla je Miljana.
Ni ti meni, ali ako nastavimo da se družimo ovako ne znam koliko ću biti jak - rekao je Zola

Kako mu je stavila do znanja da će biti samo prijatelji, upitala ga je koja od zadrugarki poseduje karakterne osobine koje bi njega privukle, što je on odbijao da odgovori konkretno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Moj tip je... pa ne znam, možda ti neću ni reći, glupo mi je. Ovako karakterno i fizički mi je top, ali vas dve niste u dobrim odnosima - rekao je Lazar.
Pa, reci mi, ja sam ti drugarica. Ti to sa mnom igraš igru? - pitala je Miljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Što tebe to toliko zanima?! Ja ne igram igru ni sa kim! Samo sam te navlačio da vidim koliko te to zanima - odbrusio joj je Lazar.

Da li je Lazar rešio da se zaigra sa Kulićevom kako bi sebi obezbedio siguran boravak u Beloj kući ili zaista želi da ostvari svoj cilj i natera je da mu pokaže emocije, preostaje da sačekamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'