AKTUELNO

Ne može sa njom niko da se igra!

Mina Vrbaški, učesnica prve sezone "Zadruge", rijalitija koji je oborio sve granice gledanosti, u ovom šou programu ostvarila je veze sa Nemanjom Đerićem Đeksonom i Tomom Panićem. Ipak, nijedna od njih nije opstala, a Mina je po završetku rijalitija ostvarila vezu sa izvesnim Igorom Terzićem.

Ipak, reklo bi se da ni u toj vezi baš ne cvetaju ruže s obzirom na to da je sinoć Terzić izašao u društvu bivše devojke, a na fotografijama je i te kako očigledno da su razmenjivali nežnosti.

Foto: Printscreen Instagram

Očigledno je i da je Terzina bivša želela da isprovocira Minu fotografijom sa njim, gde je u njegovom zagrljaju, a dodatna provokacija bile su reči "Ali mogu jednom nedeljno da ukradem te od nje".

Foto: Printscreen Instagram

Minini fanovi su osudili Igorov postupak prozivajući da mu ovakav potez nije bio potreban i pokazali su svoje viđenje toga kako je njihova miljenica na sve reagovala.

Foto: Printscreen Instagram

No, Mina njemu nije ostala dužna. Naime, ona se našla u društvu Nikole Kola, a sudeći po osmesima na njihovim licima, mora da im je jako lepo zajedno.

Foto: Instagram

Očigledno je da je ovo bio Minin način da uzvrati svom Igoru, a nema sumnje da njemu neće biti nimalo lako kad je vidi da je srećna u društvu drugog zgodnog muškarca.

Autor: Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Rijaliti Zadruga

'