AKTUELNO

Poznati pevač Lijam Pejn, svetsku slavu stekao je kao član poznatog muzičkog benda "One direction", a pre nekoliko dana svetom je odjeknula vest o njegovoj smrti, koja je i dalje pod velom misterije.

Lijam Pejn, poznati pevač, vrhunac svoje karijere doživeo je u nekadašnjem muzičkom bendu "One direction", koji se raspao, te je svaki član započeo svoju solo karijeru, među kojima je i Lijam koji je pre nekoliko dana nastradao kada je, kako prenose tamošnji mediji, pao sa terase.

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan

Prema policijskim izveštajima, Liam je pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu. Istraga o okolnostima ovog tragičnog događaja je u toku, a javnost nestrpljivo očekuje dalje informacije o tome šta je dovelo do ove nesreće. Telo je nađeno u holu hotela, hotelski menadžer je pozvao policiju. Ponašao se agresivno u hotelu, pa se nagađa da je mogao biti pod uticajem alkohola ili droge, prenose američki mediji.

Sada, ispred hotela u kom je pronađeno beživotno telo ovog mladog pevača, fanovi su organizovali skup na kom su se svi oprostili od pevača, a na tom skupu pojavio se njegov otac, Geof Pejn, koji je bio neutešan.

Fanovi su se u suzama opraštali od pevača, a kako prenose tamošnji mediji, jecaji i suze odzvanjali su ulicama. Dečica su palila sveće, donosili plišane igračke, te i ostavljali poruke ljubavi prema pevaču, što možete pogledati u galeriji ispod:

Poruka jednog od fanova bila je posebna, te nikoga nije mogla da ostavi ravnodušnim, a govori o zahvalonosti fana prema sada već pokojnom pevaču za ulepšano detinjstvo.

- Hvala ti što si učinio moju mladost srećnijom - pisalo je na jednoj od poruka.

Foto: Tanjug AP/Pavel Bednyakov

Autor: Nikola Žugić