AKTUELNO

Naš poznati pevač Emir Brunčević, popularnost je stekao tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", gde je ostavio veoma veliki pečat.

Emira Brunčevića, publika pamti kao takmičara "Zvezda Granda" koji je maestralno izvodio narodne pesme, te ih je tako i tada, sudeći i po komentarima, ostavio bez daha. Naime, on je i nakon ovog muzičkog takmičenja nastavio da niže uspehe i u poslovnom planu.

Kada se spomenu "kraljevi bakšiša" na našoj javnoj sceni, veoma često se pri samom vrhu nađe i njegovo ime i prezime, a ono što je neosporivo.

Foto: Foto: Ljuba Radojevic

Emir je jedan od najtraženijih pevača u dijaspori, gde kad peva, skoro pa uvek sva mesta budu zauzeta, tj. posećenost njegovih nastupa je tolika, da ne može ni igla da stane kada se sazna kada i gde peva, a pored nastupa u klubovima i diskotekama, uža specijalnos su mu privatna veselja.

Sada, ekipa portala Pink.rs došla je u posed Emirovog snimka sa jednog od njegovih nastupa na kom maestralno izvodi numeru legendarnog pevača Sinana Sakića, koja nosi naziv "Život da stane ne sme", a da će njegovo izvođenje da vas ostavi bez daha i naježi, uverite se i sami u videu u nastavku:

Video: Privatna arhiva

Autor: Nikola Žugić