AKTUELNO

Opšti karambol u Beloj kući!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Ivana Marinkovića.

- Anđelu si gurao i podržavao u bolesnoj vezi, a sad je iz sujete truješ pritiv Gastoza i ubeđuješ da sve folira zarad rijalitija. Kao da je Gastozu potreban neko zbog rijalitija, znaš i sam kakva je on zvezda - glasilo je pitanje.

- Malopre je rekao da je ovde bitan, nije bitno što je to rekao Boži, ali zna se šta je hteo. Ja nisam i dalje 100% siguran ko je ovde folirant. Mnogo mi više izgleda da je on taj koji folira i da mu sve ovo odgovara. Anđela ovde mnogo više gubi, a on kakva god da je situacija dobija. Znam ja kakav je on rijaliti igrač, oni kažu zvezda, ali stojim pri svojim stavovima. Ne menjam često mišljenje, ovde sam na strani da on koristi situaciju nego ona - govorio je Ivan.

- On je meni to sinoć rekao. To je njegovo mišljenje. Ja verujem u sve što je radio da je iskreno, zato mi je žao što sam bila gruba. Moja ljubaznost se pogrešno shvatila, od sada ću biti ovakva - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si rekla da je on tvoj potencijalni dečko - umešao se Bebica.

- Što si danas pevala o čaju? To nije lažna nada? pitao je Gastoz.

- Ja sa njim provodim vreme i ne mislim da je folirant. Ovo što ona radi je foliranje, prešla je svaku meru. Imaš pravo da se povučem, ali mi se sve kosi. Stigli su pokloni, niko nije video šta je on radio tamo sat vremena. Ti si danas komentarisala negativno kako ti je on uvalio vruć krompir. Deluje da je on stvarno budala. Ona kao žena ima pravo da vaga i razmišlja, ali granica je pređena i on ispada mentol. Ne mislim da je Anđeli svejedno, mislim da si sad folirant - pričala je Milena Kačavenda.

- Anđela je večeras konkretna, pusti da vidimo šta će dečko dalje da radi - rekao je Ivan Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne bi svi komentarisali da je njegov pristup osvajanja fascinantan, svaka bi na to pala - dodala je Milena.

- Sad kad se raspada sistem on uleće da uzme Anđelu. On da se zakači za Jelenu i Miljanu polomile bi mu glavu - umešao se Gastoz.

- Vi imate najbolji odnos otkako je on mene ispljuvao, sve ja vidim. To je već njegov problem. Otkako je mene Ivan ispljuvao grle se za stolom. Ja sam rekla šta sam videla, ne mogu da ne vidim. Oni se grle, pričaju, drugari su već sedam dana - vikala je Anđela.

- Anđela nije naučila da neprijatelje treba što bliže da držiš. Još je ona mlada, polako - dodao je Gastoz.

Foto: TV Pink Printscreen

- Gastoz ima svoj limit i Anđela to zna. On je danas komentarisao da je pogrešio u postupcima, jer svima daje za pravo da kažu nešto negativno. On sve vreme razmišlja kako se ponaša, ali ima svoj stav - rekla je Milena.

- Sad ću da budem žena. Ona je danas pevala o čaju, o julu i možda ćemo. Mislio sam da je iz Helge prešla u Anđelu, ali ona je kako vetar duva. Danas me pos*ri, sutra me operi. To je isti onaj čiviluk - govorio je Gastoz.

- Anđela, tebe Gastoz da ne zanima ti njemu ne bi zamerila neke stvari - dodao je Karić.

- Nisam mu zamerila. Mene je Ivan uvredio, a danas kasnije se grlio sa njim za stolom, a meni priča o razgovoru sinoć na žurki. Ja sam njemu samo uzvratila, ako već on meni kaže - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. Nikolić