AKTUELNO

Karambol u Beloj kući!

Veliki šef danas je zadao takmičarima da biraju najpakosnije takmičare u "Eliti". Ovonedeljni vođa Marko Đedović da oje reč Mileni Kačavendi.

Dolazimo na ono što je Lakić ovde od samog počletka radio. Ja nisam trebala da menjam mišljenje. Ja ne vidim da je tebi to rijaliti, ne znam šta je poneta priče. Mi smo sedeli na bazenu, on je krenuo da urla, a niko nije sve prebacio na Janjuša. Kao p*čka je otišao kod Janjuša da prenese priču - govorila je Milena.
Može, Milena. Ja ću biti izglasan ovde od vas papana. Ja sam na bazenu video ko si i šta si. Ja sam možda mufljuz, ali ne veći nego ti - dodao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Broj dva je Janjuš. On je meni sinoć sam pričao da me pita kako sam. Rekao je da nije dobro, treba da se izađe iz rijalitija i ništa mu ne valja, jer zna šta ga čeka napolju. On je rekao: "Ja za sam početak treba ženi da objasnim ovo sve. Rekao je da razmišlja da kaže da će uvek biti tu za dete i uraditi sve što treba, ali da odnos ne valja - pričala je Milena.
Da li neko ima faktor za sunčanje? - pitao je Janjuš.
Hoćeš od ovih koji te navode? - dodao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

O tebi ću tek da kažem šta imam - odbrusio je Janjuš Mileni.
Može, ja sam ovde - rekla je Milena.
Sad ćete vi pakosni da dođete na red kod mene koji kažete da sam ja pakostan - vikao je bivši košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad vidim koliko si magnup baš mi je drago što nosim tvoje dete. Nadam se da će biti tako hrabro kao ti - dodala je Aneli.
Mogu da nose i četvorke, sad samo ja sebe interesujem - poručio je Janjuš.
Aneli, sad ti je sve jasno. Janjuš ne želi - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojedini sad žele da ja kažem da ne želim ovo, ali k*rac. Dragi narode, ja to želim, ali ne odlučujem ja nego drugi - vikao je Janjuš.
Rekao si da ti je preča bivša žena - rekao je Mića.
Ko kaže? Naravno da mi je draga i da treba da mi bude preča. Mora da se razgovara o svim stvarima, meni je to normalno - poručio je Janjuš.
Pre nedelju dana je bila samo Kruna, sad i bivša žena - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.