AKTUELNO

Nikad surovija!

U toku je emisija "Nominacije", a večeras takmičari "Elite" večeras biraju između Nikole Grujića Gruja i Milene Mimas Šarac. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi.

- Ljubomorna sam na nju jer nisam mogla da priuštim lažnu frizuru i d*pe. Trebala bi da uradiš operaciju mozga. Bolje da si išla u Tursku da ugradiš kosu, kad već zarađuješ pare na Only fans-u. Što se vas oboje tiče vi ste dve budaletine u kompletu. Grujo, ja za tebe nisam mislila tako, iako mi je ona od samog početka bila lažna Oliva. Ne bih komentarisao situacije koje si napominjao za tvoj život napolju. Za moje ušli si dobar muzičak. Nisam mnogo sa tobom komunicirala, ne mislim da si loš čovek, ali sve što si pokazao nije najsjajnije. Nisi me uvredio, nismo imali sukob. Prolaziš tešku fazu, ali karma je k*čka. Ne znam gde ti je muškost da moliš ovu kanturinu, ženu zbog koje si rasturio porodicu... Situacija te je ošašavila, pa si sad oblična kišna glista - govorila je Milena, pa nastavila da komentariše Mimas:

- Ti si jedna ološčina obična, nevaspitana seljanka, iskompleksirana do besvesti. Ti si avion verovatno u svom selu. U tvoju mladost nikad se vratila ne bih. Prevarila si partnera i j*bala se ispred cele kuće. Ti si ološčina i otpad, najviše mrzim profil žena kakav si ti. Ti si samu sebe napravila temom, to si dobila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ljubomorna si na mene zbog Uroša - rekla je Mimas.

- Na tvoju kinesku frizuru ili krive noge jer si fudbal igrala. Žao mi je što nisi nastavila fudbalsku karijeru, nego m*ndžu prodaješ na Only fans-u. Moraš da trpiš uvrede nazad. Kad smo svi govorili da ćeš proći kao sve kante u koje je ovaj umočio, tako si i prošla. Sve o tebi mislim negativno. Folirantinja iskompleksirana, nebitna i sujetna, ja samo ne znam na osnovu čega. Imaš li ti ogledalo? Sa 30 godina nosiš lažno d*pe. U mojim godinama ćeš da budeš mlohav k*rac koji će ovde da gmiže. Baba ti verovatno navlači heklano na ekran da te ne gleda. Šaljem ovu kantu - pričala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. Nikolić