AKTUELNO

Nikad više pohvala!

U toku je emisija 'Nominacije'. Ukućani večeras biraju između Slađe Blinde i Nikole Škatarića kome žele da vide leđa. Na redu da nominuju su Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče Nikole, šmekerica ozbiljna i mislim da ne treba da ide od jedne do druge. Jako mi se sviđa njegov odnos sa Škatarićem, nekako su mi na oko mnogo lepi, što se tiče našeg druženja meni zaista odgovara, nisam video da pecka i bocka, znam da je tempirana bomba ali se suzdržava za sad. Što se tiče Slađe jako mi je inspirativna kad god ustane i priča nešto, čudan mi je njen stajling ponekad ali se poboljšala. Ona je jako velikodušna, preiskrena i mnogo je bolja od ovih koje glume da se svetice, ona nikad ne glumi već se samo zeza, ističe se i drugačija je od drugih. Naravno da ću ostaviti Slađu -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa i ja smo na početku imale neke svađe jer si me pogrešno procenila ali smo nakon toga bile super i uvek si bila tu za mene, ti sve postaviš na svoje mesto, jako si posvećena kada se družiš sa nekim i uvek se daš. Na žurkama si broj jedan, kako igraš treba da držiš časove devojkama. Kad je Nikola u pitanju nemam šta da kazem, dobar je dečko, korektno skroz mišljenje ali smatram da ima neku crtu da ima kratak fitilj i da če to pokazati. Ostavljam Slađu, šaljem Nikolu -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja