AKTUELNO

Milena Kačavenda našla se sinoć, tokom "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", na udaru brojnih cimera, ali i gledalaca "Elite", zbog toga što je, kako navode, promenila ploču u vezi sa javnom preljubom Borislava Terzića Terze, a sada je svoj komentar dao i njen prijatelj iz prethodne sezone rijalitija Marko Đedović.

Naime, kada je Terza prevario trudnu verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević, Kačavenda je komentarisala da je to jedna od najmonstruoznijih stvari za koje je čula, te da se ovako loš postupak do sada nije dogodio ni u jednom rijalitiju. Međutim, promenila je stav.

Foto: Pink.rs

Iako ne opravdava njegov postupak, za koji i dalje kaže da je loš, Milena podržava Sofiju i Terzu kao par, zbog čega se našla na meti kritika brojnih neistomišljenika i ušla u nove verbalne sukobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Učesnici "Elite" koji nisu dobri sa Milenom kažu da se ove godine "pogubila" jer u rijalitiju više nema svog "mentora" Marka Đedovića, za kog su je neretko optuživali da se slepo vodi njegovim mišljenjem, a sada je svoj komentar dao i on, putem storija na Instagramu.

- Realno gledano, izuzev Milene jednom i Bebice, Terzi niko nije skrenuo pažnju na ponašanje kad je kretalo! Niko ga nije odvojio sa strane i rekao:"Alo, momak, trudna ti žena", nego gledali sa strane i kao "terali" rijaliti i smeškali se - poručio je Đedović i dodao:

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

- Nemaju prava 90 odsto njih reč da kažu posle ponašanja njihovog ili su i oni sve ono za šta su mene napadali, da radim za rijaliti. Šta je sad, pušači k*rca? - upitao je Đedović.

Autor: D. T.