AKTUELNO

Bivša učesnica "Elite" Vanja Živić žestoko je osudila Borislava Terzića Terzu, koji je u aktuelnoj sezoni Pinkovog rijalitija trudnu verenicu Milicu Veličković prevario sa Sofijom Janićijević, sa kojom je sada u vezi.

Nimalo joj se ne dopada to što je Terza, kako kaže, sebičan, te razmišlja samo o svojim potrebama i nagonima, a ne o trudnoj verenici koja nosi njegovo dete.

Foto: RED TV Printscreen

- To je ono o čemu ovaj mamlaz, da ga ne nazovem drugačije, ne razmišlja. Gleda sebe... Ti muškarci, koji razmišljaju donjom glavom, odsekla bih im! Takve neke primerke treba uštrojiti i ne dozvoliti im uopšte da unesrećuju devojke i da prave takve situacije kakve prave - istakla je Vanja.

Pružila je punu podršku Milici.

- To je najlepše nešto što jednoj ženi može da se desi. Dobro je što se ovo desilo na startu, ne zbog njenog zdravstvenog stanja, budući da nije moguće gledati sve to i ostati imun, ali... S druge strane, rodiće sebi najbolju drugaricu, dobiće dete. Apsolutno sam uz Milicu i nadam se da će biti dobro - istakla je ona u emisiji "REDakcija" na RED TV.

Foto: E-Stock/Nenad Milošević

Autor: D. T.