AKTUELNO

Drama na samom početku emisije!

U emisiji "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić dala je priliku takmičarima "Elite" da komentarišu odnos Nikole Grujića, Milane Šarac Mimas i Ivane Keneški.

- Mima lagano ide u prošlost, Ivana je sledeća. Gruja je dan kasnije šetao sa Ivanom, pokušava da izazove reakciju - govorio je Bebice.

- Gruja vadi informacije od Keneški kakav joj je bio odnos sa Urošem. Ona kaže da je dobacivao, a njemu to daje nadu da će kratko da traju. Zato on nema burne reakcije, jer ne vidi budućnosti - dodao je Karić.

- On ne zna Mime kako da se otarasi, Gruja dobija sve informacije o tome - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovaj donji deo stola nije normalan. Hoće da pravim haos, ali od mene to neće da dobiju - poručila je Mimas.

- On je meni rekao da sam ja sledeća, pa kad sam rekla da će da ostane sam rekao je da se šali - otkrila je Mrvica.

- Da li mislite da bih bila ljubomorna na ovakve devojke? Ima pravo ds se sprda. Odakle njima ideja da one pomisle da je ozbiljan? - čudila se Milana.

- Ja mislim da je Gruja razlupan. Mislim da se ne nada pomirenju, nego da se oseća slobodno. On je sa svima flertovao u "Zadruzi 5", on se tako ponaša kad se oseća slobodno. Koliko god da voli Mimu, ona mu se ogadila, ali pomirenju se ne nada, mislim da ne radi ništa kako bi izazvao reakciju - komentarisao je Mateja Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja ovde nisam nijednu reč slagala nikada. Dešava se da te večeri kad smo sedeli kod hotela Nikola, Ivana i ja, Uroš je sa Zecom 30 krugova napravio. Sve vreme je gledao u nas. Kad je kasnije poneo moje poklone, rekao je da neće moći da pređe ako ude sa malom. Ja u rijalitiju ne lažem. On se kaje zbog Ivane Keneški što je ušao u odnos sa Mimom, to je meni rekao - govorila je Miljana.

- Imam pravo da ne verujem - poručila je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić