AKTUELNO

Nije joj lako nakon kraha njihova veze!

Aneli Ahmić stigla je u Rajski vrt kako bi razgovarala o svemu što joj se desilo prethodnih par dana, a pogotovo o raskidu sa Matejom Matijevićem. Ona je priznala da nakon toga nije najbolje, ali se bori sama sa sobom.

- Bila je "Igra istine" gde smo se posvađali, prepirali smo se i nakon toga smo bili službeni. Terza, Munja i ja smo se posvađali, oni su me izvređali na najgore. Mateja je došao i nije mi rekao ništa lepo, a ja sam u revoltu rekla da odj*be. Pao mi je u očima kad je rekao da sam flolirant. Više nismo u odnosu, rekao je kad završi da je završio... Nije mi prilazio - govorila je Aneli, pa nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

- On kaže da je doneo neke zakljuke, to mi je zasmetalo. Krenuo je da šeta, nisam videla da se izdvojio i da mu je teško. Mogao je malo drugačije, ja ne bih tako da je bila neka obrnuta situacija - rekla je ona.

- Kako se sad osećaš? - upitalo je Drvo.

- Bezveze, žao mi je što sam ušla u odnos i ostavila pečat na sebe. Obeležila sam sebe, drugi muškarac u drugoj sezoni. Htela sam da nemam partnera, a ja sam prva ušla u odnos. Mislim da sam prva u kui koja je ušla u odnos i predale se, jer je on meni stvarno prijao. Najviše mi je žao što sam na "Pitanjima gledalaca" ja ozvaničila vezu, bolje da se držali da nismo, pa se možda ne bi sve ovako desilo. Mislim da je nako bilo ubrzano i forsirano - objašnjavala je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam šta će biti, videćemo. Naravno da bih ja volela, kad smo već upolovili u odnos, da to bude. Ja se samo bojim Matejine jačine, da li on to može. Mene veže prošlost da bivšeg supruga, odnos ovde u kući, da li bi mogao da se nosi sa težinom koju ja nosim na leđima? Mene ukućani ne vole preterano, od starta su krenuli da se protive našoj vezi - govorila je ona.

- Zar ne misliš da treba da razgovarate? - pitalo je Drvo.

- Ako bude prilike, ja neću da forsiram. Neke stvari sam forsirala, pa nisam dobro prošla. Ja neću više sebe da ponižavam, to ću da prepustim vremenu. Ako on to bude želeo, i ja, mi ćemo da razgovaramo - odgovorila je Ahmićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. Nikolić