AKTUELNO

Nije joj lako!

Aneli Ahmić je razgovarala sa Slađom Lazić i Žanom Omniom o Asminu Durdžiću:

Boli me du*e za njegov porno snimak, bila sam ja spremna na sve - rekla je Aneli.
Jesi iznenađena - upitala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da se začudim, meni ništa nije šokantno. Od takvog čoveka očekuješ sve. Jednostavno meni je rekacija ista. - dodala je Aneli.
Bože me sačuvaj - rekla je Slađa.
On ima lošeg dilera - rekla je Žana-
Ja spavam četiri sata, previše razmišljam i o detetu i o porodici i o njemu, psihički sam umorna. Razmišljam šta mi radi porodica, šta on radi njima, psiha mi je uništena zbog njega - rekla je Aneli.-
Jaka ti je porodica - govorila je Slađa.
On sve radi da bude u medijima - rekla je Žana.
Moja prodica prolazi linč - govorila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko zna šta on radi i kako radi, verujem da ih napada. Ja se borim za njih - rekla je Aneli.
Ti si heroina - dodala je Slađa.
Ja sam bila spremana kada sam ušla, pričala sam da li je pametno, znala sam šta ćemo prolaziti, ja gledam šta se dešava i šta on radi mojoj prodoci, šta će se tek desiti. Ja imam milion problema o kojima ne pričam. ja znam šta sve može da se desi. Ja sam toliko toga prećutama mojima i mom bratu zbog posledica. Meni je bitna samo Nora, da mi ona i porodica budu živi i zdravi, boli me du*e za njega, znam ja kako ću sa njim kada izađem odavde. Ja ne mogu da se opustim, ne volim žurke, jer nisam dobro u glavi, sve to deluje na mene, borim se sa sobom i sa njim - govorila je Aneli.
Upoznala sam te, provalila sam te. Znam koliko ti voliš život, ali tebi se ovde dešava sve, i raspadaš se ali moraš da se boriš još više - dodala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.