AKTUELNO

Prošle su tri godine od smrti Marine Tucaković, tekstopisca koji je zauvek promenio muzički svet svojim hitovima.

Čuvena hitmejkerka poslednje dana svog života provela je u KBC Dragiša Mišović gde je prebačena pošto joj je 14. septembra 2021, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana. Marina je preminula posle duge i teške bolesti pre godinu dana, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini. A 15 meseci kasnije pored majke i brata sahranjen je i Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Foto: Pink.rs

Bol koji je Marina osećala za pokojnim sinom Milošem kojeg je ona pronašla mrtvog u njegovoj sobi nikada nije prošla, a ona je čak i otkrila da je jednu pesmu napisala i posvetila upravo njemu, a tu pesmu je otpevala Ana Nikolić.

Foto: Pink.rs/I. Besarabić

Njena želja je bila da bude sahranjena kraj Miloša, a niko nije ni slutio da će već naredne godine kraj njih biti sahranjen i Marinin drugi sin, takođe tekstopisac Milan kojeg su svi znali kao Laća.

Foto: Pink.rs/I. Besarabić

Na godišnjicu njene smrti obišli smo grob Marine Tucaković i njenih sinova i tamo zatekli sveže cveće i sveće koje su još gorele, te nema sumnje da je Marinin suprug Futa Radulović obišao njen grob i grob njihovih sinova na godišnjicu Marinine smrti.

Autor: I. Besarabić, N.Brajović