AKTUELNO

Ostalo je još samo četiri sati do spektakularno velikog otvaranja "Elite 8". Početak osme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu zakazan je za 21 čas uživo na televiziji Pink.

Voditeljka Ivana Šopić za portal Pink.rs podelila je svoja očekivanja, ali i uzbuđenje jer će za samo četiri sati deliti scenu sa svojim kolegama i otvoriti još jednu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Kako se osećaš pred početak Elite 8, ostalo je svega par sati do otvaranja najspektakularnije szone rijalitija?

- Od osme sezone Elite očekujem da bude bolja od prethodne, ali to nije teško obzirom da svake godine obaramo prethodni rekord, tako ćemo sigurno i ove. Mi ćemo se potruditi našim gledaocima da ispunimo sve želje i da oni budu zadovoljni kao što i svake godine budu, sudeći po komentarima i reakcijama u emisiji 'Narod pita'.

Šta možemo da očekujemo od tebe ove sezone?

- Od mene ne možete da očekujete ništa drugačije što niste videli u prethodnim sezonama jer gradim svoju voditeljsku karijeru na zdravim temeljima u smislu da ono što je dobro gledam da zadržim, a ono što je loše gledam da promenim i korigujem, ali da se to ne primeti. Gledam da svake sezone budem što kompletniji voditelj.

Foto: Foto/Jelena Simonović

Kakva su ti predviđanja kada je u pitanju pobednik osme sezone najgledanijeg rijalitija?

- Definitivno se pokazalo prošlih sezona da narod u pobedniku prepozna kvalitete, saoseća se sa njim ili podrži u nekoj borbi koju učesnik vodi deset meseci. Vrlo je neizvesno ko će pobediti jer narod nekada nekog podrži, a nekoga otkrije kao novu nadu i vidi u njemu kvalitete koje drugi nemaju.

Koje učesnike bi volela da vidiš u ''Eliti 8''?

Foto: Foto/Jelena Simonović

- Definitivno su to učesnici koji godinama obeležavaju rijaliti ''Zadruga'' i ''Elita''. Mislim da rijaliti nije rijaliti bez Lepog Miće, Maje Marinković koja svakim ulaskom u rijaliti prevrne sve naopačke i napravi opštu pometnju. Tako da su to učesnici koje uvek volim rado da vidim u Beloj kući.

Autor: N.Žugić