AKTUELNO

Ostalo je još samo par sati do spektakularno velikog otvaranja "Elite 8". Početak osme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu zakazan je za 21 čas uživo na televiziji Pink.Voditeljka Ana Radulović progovorila je o svojim očekivanjima, ali i o uzbuđenju.

Ana Radulović otkrila je koliko je dugo birala toaletu za večerašnju emisiju, a evo i šta za voditeljku predstavlja ova sezona.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Kakva su tvoja očekivanja pred sam početak Elite 8?

- Očekujem da ponovo pomerimo granice gledanosti, da ponovo dokažemo zašto je Pink televizija godinama unazad najgledanija kao i sam rijaliti. I ne samo kod nas već i u regionu.

Da li si uzbuđena?

- S obzirom da je proša sezona za mene bila prva sezona da sam i ja deo projekta , mislila sam da neću moći nikada da budem toliko uzbuđena, međutim s obzirom da znam sta nas čeka ove sezone, da znam i neke od učesnika , uzbuđena sam još više i ne mogu da dočekam 21h.

Foto: Foto/Jelena Simonović

Koliko dugo si birala toaletu koju ćeš večeras nositi?

- Malo je teže izabrati odevnu kombinaciju za ovako bitan “događaj”, snosi veliku odgovornost da kako našim vođenjem tako i našim izgledom opravdamo zašto smo baš tu i deo svega ovoga. Tako da tražila sam dugo.

Šta za tebe predstavlja nova sezona?

- Nova sezona, novi izazovi, osveženje, radovanje.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Autor: S.Zindović