AKTUELNO

Karambol u Beloj kući!

Marko Janjušević Janjuš jedva je dočekao da dobije reč od voditeljke Ivane Šopić, kako bi Miljani Kulić sasuo u lice sve što misli o njoj.

Dosta vremena smo proveli napolju, a ja retko provodim vreme sa učesnicima, ima samo par osoba. On je napolju jako veliki džek, neko ko nije škrt, šta poželiš on bi ti to ispunio. Dosta puta smo napolju bili zajedno, zna kako smo provodili vreme u etno-selu. On je svestan da ima probleme iz kojih treba da izađe i nadam se da ima dovoljno godina da će da prestane sa problemima. Što se tiče ljubavnog života mnogima nije jasan. On treba što pre da se izgubi iz ove zemlje i da krene novi život. Ovo što mu se dešava sa dotičnom, ne mogu da je nazovem ženom, ne treba da mu padne na pamet da ima bilo kakav odnos. Doveo si sebe u situaciju da ti se ljudi smeju, a to ne zaslužuješ. Imaš kvalitete i pametan si. Ona je za mene najgora osoba svih vremena koju sam upoznao. Imao sam sukobe ove godine, ljudima bih dao krv posle svih svađa, a njoj ne bih dao ništa, ne bih je ni pogledao. To je jedina osoba koju pogledao ne bih ne znam šta da joj se desi. Osoba mi psuje ćerku, govori da će Car i Zola da ne kažem šta da joj rade. Ona meni peva pesme za brata - govorio je Janjuš.
To je notorna laž - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Psuj me, vređaj me... Žena je u stanju da Mileni i meni u najgorim situacijama vređala, njoj majku. Ti si najveće smeće, on ako bude sa njom neću da ga pogledam. Ja se kunem u grob mog brata da će ova osoba(Aneli) da ima kontakt sa mnom samo za dete, slušala je kako mi vređaš dete i rekla da si super - rekao je Janjuš.
Ovo je još jedno dodatno pranje. Našao je razlog, kakve veze ja imam sa tvojom ćerkom? Nisam to čula - rekla je Aneli.
Sramote najveće koje postoje. Ne mogu više da te smislim, gadna si mi kao i ova što te hvali - poručio je Janjuš.
Postala sam ti gadna otkako si saznao da nosim tvoje dete - odbrusila je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Šaljem ovo g*vno. Rekla mi je sinoć da se ponašam kao da mi se obesila mačka. Ja šaljem ovo smeće - rekao je bivši košarkaš.
Ja sam slaba na Aneli jer sam to doživela tri puta. Spremala sam se da idem u Derventu, isto i Beč, šta mi je sve ovde pričao. On dete ne bi gledao kao ni ovaj. Nije istina da sam mu vređala dete i brata, to je notorna laž - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.