AKTUELNO

Maratonsko obraćanje!

Veliki šef zadao je takmičarima "Elite" da ove subote biraju tri osobe koje su najtrezvenije. Ovo nedeljni vođa Anita Stanojlović dala je reč Miljani Kulić.

Broj jedan je Aneli, kad je ovde Stanija bila ja sam se divila kako je razgovarala sa njom i kako ju je poklopila sa činjenicima i argumentima. Anite, tebe žele da ospore, ali najviše bole promene i osmeh na licu. Razumem što si na naketama kad vidim ovo zlo, kom su svi okrenuli leđa. Svaka tebi čast kako sa njom izlaziš na kraj i naravno da si na pravom putu. Ko god kaže da je odnos sa Matorom bio ispravam, taj te laže i ko god te je podržavao taj nije normalan. Broj ti je Žana, ovde nikad ništa nije uradila što bi obrukalo nju kao majku, njenu ćerku i porodicu - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje glasala je Žana Đorđević.

Ivan i Jelena su vrlo trezveno ušli, uplakanim stavom da rade na svom potomstvu. Jelena je vrlo trezveno pokazala da zaista želi novac koji joj je potreban za veštačku oplodnju. Pokazala je agresiju, cela svrha je ne bi li se skinuo hipotekarni kredit od Goce Tržan. Vrlo trezveno je oskrnavio svoju ćerku Lenu. Vrlo trezveno je pričao kad je rekao da ćerka želi da promeni prezime jer ga je sramota. Trezveno nije čestitao rođendan sopstvenom detetu, pravdaši se time da su bitni skakači. Trezveno je pljuvao drugu majku svog deteta. Na sve moguće načine je degradirao i svoje drugo dete. Ja ovoj ženi ne bih odvela kera na šišanje, a ne dete na čuvanje. Najgori su, njima obaveza u životu ne treba. trezveno pominju ljude koje ja nikad nisam, budalaštine i kriminalce, ne poznajem takve ljude. Oni su genetski otpad ljudskog roda - pričala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.