AKTUELNO

Maratonsko obraćanje!

U toku je glasanje za najveće razočaranje u "Eliti". Ovonedeljni vođa Milica Veličković dala je reč Jovani Tomić Matoroj.

- Milenu sam spojila sa stvarima u rijalitiju, a najsvežije mi je sinoć i sad ovo, jer se to kosi sa onom što mi je rekla. Razočarala me je promena protiv mene. Brkaju se babe i žabe, nema veze sa spoljnim svetom - govorila je Matora.

- Samo da napomenem da si se ti od mene ogradila - rekla je Milena.

- Bila je priča da sam ti nešto rekla za Marka, tako je počelo, pa tvoje izjave i ograđivanje od mene. Što se tiče Marka nikad ga nisam optužila za Mateu. Možda su mi neke stvari smetale. Da li sam se o njega ogrešila, videću napolju. Svima kojima sam rekla da ću da imam želju da pričam imaću, pa vi kako hoćete. U Lejdi imam crv sumnja, nepoverenje i to je to - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje glasao je Ivan Marinković.

- Kačavendi sam dao za pravo da joj se obratim na Instagramu, iako je bila na suprotnoj strani. Imao sam predrasude i lepo mišljenje, pa sam rekao da jedva čekam da se družimo i mislio sam da ćemo biti odlučan tandem. Mislim da se Matora nije ogradila od tebe, nego ti od nje. Podsezila si me da si razočaranje i zbog Đedovića, ne bi takav profil trebao da ima mentora. Reći ću da me je i Miona razočarala. Trudio sam se tokom cele sezone da vidim nešto dobro u tebi, težio sam da vidim veliku ljubav prema Nenadu. U poslednjih 10 dana pokazuješ da sve što si radila prethodnih meseci si folirala. Ne mislim da si kvarna i da ne možeš očima da ga gledaš, ali polako se ograđuješ i od ovoga nema ništa posle rampe - pričao je Ivan, a Ša je menjao boje dok je slušap.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A. N.