AKTUELNO

Otkrio sve!

Naredna osoba sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bio je Nenad Aleksić Ša. On je na samom startu kometarisao nedelju za njim :

Razjasnila mi je sve. Što se tiče Mione , sve što sam joj rekao dq ne ćuti da je najgora, sve ono što je pričala nama, za stolom je pričala kontra. Sinoć je imala izlaganje, sve je normalno pričala, pratio sam je, prvi put da sve priča. Mene je bunilo šta nju briga da li je on stao u odbranu, kada su je te devojke blatile, što je pričala sinoć. Još kaže ja znam nešto što su rekli o tebi ali neću da kažem, to je kao da si rekao - rekao je Ša.
Kako ti se čini Stanislav kada pokazuje drugu stranu sebe - pitao je Darko.
Kada uđeš sa mnom verbalno, ne može sa mnom verbalno niko, umem da podbodem bez da uvredim. Pokazao je pravo lice, ije osoba po ulasku, on ne želi da vrati Mionu, da pokaže da superioran, mislim da se igra prekriveno. Mogu da izbacim, ali šta sam uradio - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš to što su se peckali Miona i Stanislav, videlo se da ti smeta - rekao je Darko.
Smeta mi, nije mi prijatno, kad neko kaže treba da popričaju, oni pričaju već 20 dana. Nije mi smetalo peckanje, jer sam video da Miona se ponaša kako treba, ovo nije njeno pranje, i to prevarila si ga, ona je jasno ustala i rekla da raskida sa njim. Svaki ponedeljak me razludi, retko ko je iskren - rekao je Ša.
Jel joj veruješ - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da verujem joj - rekao je Ša.
Kako komentarišeš to što je Miona dobila poklon danas - pitao je Darko.
Ti ljudi koji to šalju nisu normalni, a poručio bi fanovima Stanislava i Mione du*ajte ga, treba da idu na lečenje - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljni pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.