AKTUELNO

Ne podnose se!

Upravo je počeo pretres nedelje sa Milanom Miloševićem. Tema koja je na redu za komentarisanje je podela budžeta Mensura Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Mensurom za većinu stvari koje je rekao u podeli danas. Mislim da je rekao svoje mišljenje, ali ne toliko surovo, rekao je to što misli, ono što misli većina kuće. Imam utisak kao da Ša kada mu nešto neko kaže on ne želi da čuje. Kada je rekao da si u početku imao žal za prethodnim odnosom, a onda si se naglo prebacio na Mionu - rekla je Maja.
Miona je hipotetičko pitanje o Stanislavu dočekala sa osmehom. Ja njega ne napadam, vidi lako je izgasirati ovde ljude jer je Mensur najrealnije do sada dodelio budžete, a da je hteo ozbiljan haos bi napravio - rekča je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam navikla da Ša ne zna da prihvati kritiku, ja nisam ustaal ovde da pametujem i da imam taj napadčki stav, ja sam njima u lice rekla šta mislim. Po mom mišljenju jeste veza započeta na nezdravim temeljima, ali ako je njima lepo ko smo mi da to poremetimo. Ne kažem da njih dvoje nemaju emocije, ali odnos je sve samo nije zdrav. Mislim da je Miona dosta pribranija i dosta razumnija. Meni te reackije nisu normalne, ali su mi već viđene - rekla je Maja.
Mene boli du*e, za narod me boli ku*ac. Ja sam sebe korigovao, ima još stvar da korigujem zbog Mione, koja je najdivnija na svetu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije problem Mensur, problem je druga stvar koja ćuti. Svaku vezu je rekla da je ništa, a da je najrealnija ova. Oni koji su mislili da nije tako, onda su oni skočili na mene. Ili on nije u pravu ili oni ćute. Za Aneli je rekao da misli da je folirant, onda mu nije pravi prijatelj - rekao je Mića.
Pa bolje da kaže kako misli, nego da laže. Ja njega ne volim, ali ni ne mrzim ga. Itekako nismo lažni drugari, ni foliranti - rekao je Janjuš.
Ja jednom kada uđem u raspravu sa tobom, mene to uvek drži. Mene Mića ne može organski da me podnese - rekao je

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur i Janjuš su najbolji prijatelji tako da ja ne bih da se svađam. Mensur je bio od poečtka za našu vezu i podržavao i na rajskom navijao je za nas. Ako Janjuš to ne potvrdi onda ne znam. Mislim da me Mensur stvarno ne gotivi i ne voli, iz kog razloga ja ne znam. Rekao je da imam izlaganja da se pogubim i to. Mislim da se on itekako pogubio, pre kad sam gledala Zadrugu nikada mi se nije sviđao njegov način govora. Onda i ja mogu reći da je on folirant na osnovu toga. Vidno je da me ne voli i da ne podržava našu vezu. Onda je otišao i pohvalio neke ljude koje nisu prijatelji Janjušu, a mene je danas zgazio. U odabranima smo bili Slađa, ja, Mensur i Janjuš. Ja ga pitam koliko je sati, on kaže bože sačuvaj šta ona mene pita. Itekako je ovde kad je ušao mu se svidela Teodora Balzak, pa je promenio ploču. Sad sam se malo udubila, mislim da on itekako folira ovo što ćuti. Ne bih više da ne bih prodbliJvala - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

On nije rekoa deset posto ukućanima danas što misle. Mensur je nekako ko je treći put u rijalitiju ima nekoga koga je on izdvojio, a to sam ja. On se retko sa kim družio u Zadruzi, bio je u svom odnosu. Ja smatram da je Mensur iskren prema meni, ali koliko možemo da zaključimo ovde moj partner i moj drug jedno drugo ne podnose. Nemaju lepo mišljenje jedno o drugom. Sad ja kao treća osoba između nje i njega je teško balansirati. Danas kada sam čuo reč koju sam ja i znao , ja sam ustao i rekao da ja ne mislim tako i da ću se truditi da dokažem da ona nije folirant. Ne misle ljudi da je folirant prema meni, nego Asmin i ona. On ima pravo da misli, ja u početku sam pomislio da ona izmišlja neke priče, ja sam bio napolju i shvatio sam da ona te stavri ne folira. Jedino što bih ja voleo da ako ikadsa u životu budem mogao dokažem da to nije tako. Šta ja sad treba da se posvađam sa njm ili njim - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sam bio napolju meni moj dobar drug kaže šta će ti ona Aneli jel si video šta se piše o njoj. Ja mu kažem jel možeš da odje*eš i ti i tvoja devojka. Tim rečima. Ja izbegavam tu situaciju, da se podubljuje. On meni nikada u životu nije rekao e nemoj slučajno da budeš sa njom - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.