AKTUELNO

Iskreno do srži!

Bivši učesnik Zadruge 6, Stefan Radić Rodni, uključio se uživo u emisiju 'Pitam za druga' na Red Tv, te prokomentarisao aktuelne trudnoće u rijalitiju s obzirom na to da je jako dobar prijatelj sa Milicom Veličković i Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: RED TV Printscreen

Kako komentarišeš trudnoću Milice Veličković, ti si njen prijatelj tako da sigurno imaš šta da kažeš?

Pričao sam da me je Terza pitao pre učešća za nju. Šta da ti kažem, drago mi je, neki postupci u njihovoj vezi mi se ne sviđaju ali nije mala stvar kada je trudnoća u pitanju. Ja im želim svu sreću, ipak trebala bi ova trudnoća sve da promeni, vidim da se Terza primirio i verujem da će ovu ulogu da prihvati kako dolikuje. Čuo sam se i sa Miličinom drugaricom i svi su srećni, jedva čekaju da je vide i da porazgovaraju o svemu tome. Oni nisu planirali sve to i naravno da im je bio šok ali kad dobiješ dete sve se menja i daješ sve od sebe da ga izvedeš na pravi put, Ne sumnjam da će se i Miličina porodica angažovati oko toga, kada je neko u tvom okruženju srećan naravno da si i ti srećan. Za Milicu znam da je ozbiljno to shvatila, čak je i ostavila cigarete što je zaista pohvalno, tako da se nadam da će sve biti okej -rekao je Rodni.

Foto: PIXABAY.COM, PINK.RS/E-STOCK

Bio si jako dobar sa Janjušem dok si živeo u Beloj kući, kako komentarišeš to što će postati otac?

Krivo mi je što je ušao u sve to, uvek sam više za Enu i Krunu, mislim da se iz zezancije desilo sve to, ja nikada ne bih dozvolio da devojka abortira, nadam se da će Janjuš bar zbog deteta uspeti da nađe neki zajednički jezik sa njom i siguran sam da detetu neće hvaliti ništa, nije šala napraviti dete ali se nekad stvari otmu kontroli

Foto: Pink.rs

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja